canada goose jakke

Lindsay Lohan vil have hendes forlovede Egor Tarabasov at gennemgå terapi for vrede forvaltning problemer, ifølge hendes repræsentant.

Den Mean Girls stjerne ramte overskrifterne i weekenden, da hun beskyldte hende russiske partner for hende utro, og antydede at hun var gravid med hans barn, og en video dukkede online viser Lindsay skrigende om hjælp fra balkonen i sit hjem i London, hævder Egor var forsøger at kvæle hende.

Skuespillerinden ‘repræsentant har nu afsløret parret ønsker deres forhold til at arbejde og Lindsay vil gerne have ham til at løse sine vrede spørgsmål professionelt.

Lindsay mener Egor har vrede forvaltning problemer, og hun vil gerne have ham til at gå til terapi, rep fortæller New York Post sladder kolonne Page Six.canada goose jakke De begge ønsker at arbejde ting ud, før du tilføjer de kan ikke bekræfte graviditeten nyheder.

Lindsays far Michael har efter sigende sendt truende sms’er til Egor efter offentliggørelsen af ​​videoen, som blev taget i de tidlige timer af lørdag formiddag.

Naboer ringede til politiet efter Lindsay bønfaldt dem om at tilkalde hjælp fra sin altan, men ingen anholdelser blev foretaget.

I videoen kan Lindsay høres skrige, Han bare kvalt mig. Han næsten dræbt mig. Venligst bedes venligst. Han har lige kvalt mig. Han næsten dræbt mig.

Alle vil vide. Kom ud af mit hus , og under deres tapede argument hun kaldte ham en syg f , der havde brug for hjælp.

Egor mode designer kammerat Dasha Pashevkina, som Lindsay beskyldt for at sove med Egor, har forsvaret ham, hævder han ikke er den voldelige type.

Han er sådan en loyal fyr, og han ville aldrig snyde på hende, han faktisk elsker hende, fortalte hun britiske avis The Sun. Hun synes hensigtserklæring om selvdestruktion og isolere sig selv fra alle, der er faktisk godt omkring hende, som er hendes tab.

Om hvordan hun fik gennem hendes første nøgen scene som skuespiller om True Blood:. Jeg tror, ​​jeg drak Grey Goose, opbevares i fryseren fra natten før, og blandes i en flaske Vitaminwater en overraskende lækker cocktail jeg drak hele flaske og måtte få min mave pumpet. [griner]. jeg ved ikke, der fortalte mig, de faktiske omstændigheder i livet om at gøre nøgenscener, men det var gør hvad du skal gøre for at komme igennem det. Jeg blev opfordret til at komme løs. Desværre det er ikke en option på ‘Masters’, selv for de mere skræmmende nøgenscener, fordi de er altid i midten af ​​dagen, med ni sider af intens dialog. For den True Blood ‘ scene jeg måtte gå på tværs af et værelse kun iført små trusser og klatre på en fyr, og det var det.

På portrættere en virkelig person (Virginia Johnson), når de handler:. Jeg følte ikke kolossal stress udgive hende, fordi hun ikke er nogen nok mennesker kender så godt, at de kunne bedømme, om jeg bevægede eller taler ligesom hun gjorde jeg var Lad off krog.http://www.canadagooseparka.top det viste sig, jeg identificeret med hende til en uhyggelig grad hendes kamp, ​​hvad det var for en kvinde dengang. Og dog, fordi jeg primært var kendt for at gøre komedie, ikke drama, jeg kunne bare ikke ryste tanken om, at den mennesker, der havde hyret mig ville hurtigt komme klogt at det faktum, at jeg var den forkerte person til jobbet, at jeg var i over mit hoved. Heldigvis, det er hvad den virkelige Virginia Johnson følte, da hun dukkede op til sin første dag med Dr. Masters, så det virkede for mig.

På hvilket har og har ikke ændret med kvinder siden 1950’erne: De hårde piller, kvinder forventes at sluge har fået bedre, men det er na at synes, vi er kommet så langt fra 1950’erne Kvinder forventes fortsat at acceptere en. lavere løn end en mand for den samme mængde arbejde. og hvad med de vanskeligheder, hver arbejdsdag mor står overfor, stigmatisering af at forlade sit barn med en omsorgsperson versus at blive hjemme og give op hendes egne drømme? Der er ikke noget på vores show omkring feministiske spørgsmål at jeg ikke føler har en enorm ekko i dag. Hvis der er noget, det gør mig vred om i dag. [pauser] jeg har aldrig sagt det højt før, men jeg ved ikke, om vi får der i min levetid . Indtil vi kan overbevise vores egne side kvinder, at det er en god ting for os alle, kan jeg ikke se, hvordan vi en chance overbevise alle mændene.